Klaarkomen, het is meer dan een fysieke ontlading alleen. Zo’n seksueel hoogtepunt bereiken zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal eventjes volledig kunt ontspannen. Dat heb je nodig, zeker wanneer je vaak stress ervaart. Door regelmatig voor een seksuele ontlading te zorgen, zorg je ervoor dat je minder snel gefrustreerd geraakt en meer ontspannen door het leven gaat. Hier lees je met welke accessoires je sowieso onvergetelijke orgasmes zult beleven.

Seksspeeltjes voor mannen

Seksspeeltjes voor vrouwen zijn schering en inslag, maar ook voor mannen komen er steeds meer accessoires op de markt die ervoor zorgen dat je tot geweldige hoogtepunten kunt komen. Dit soort speeltjes worden masturbators genoemd, en zorgen ervoor dat je bevredigen met je hand tot de verleden tijd behoort. Zo’n masturbator, of pocket pussy, is gemaakt van zacht, premium siliconen materiaal, dat in combinatie met glijmiddel echt voor het gevoel zorgt alsof je een vagina, een anus of een mond penetreert. Er bestaan verschillende modellen van zo’n pocket pussy, die je elk een andere sensatie zullen geven. Het ene model geeft je het gevoel van orale seks, een andere dan weer van vaginale of anale penetratie. Er bestaan ook elektrische masturbators die zuigen en vibreren tot jij een intens orgasme bereikt. Elke pocket pussy is compact en gemakkelijk om op te bergen. Je kunt je favoriete speeltje dus perfect wegleggen zonder dat iemand weet wat het is, of het meenemen wanneer je op vakantie gaat.

Pocket pussy naar wens

Niet alleen bestaan er masturbators die je een verschillend gevoel van penetratie laten beleven, er zijn er ook met extra features die je extra genot zullen bezorgen. Een vibrerende en zuigende pocket pussy bijvoorbeeld, maar er is er ook een op de markt met een sexy, kreunende vrouwenstem. Deze masturbator kan jou bovendien ook op verschillende vibratiestanden verwennen. Je volgende hoogtepunt is niet veraf!

Ultieme sekservaring

Wil je niet alleen penetreren, maar ook gepenetreerd worden? Dan mag een neukmachine niet in jouw collectie ontbreken. Deze volautomatische mechanische machine is zo ontworpen dat je zowel jezelf als jezelf en je partner tegelijkertijd seksueel kunt gaan stimuleren. Je kunt de machine volledig aanpassen naar jouw wensen en verlangens. Zo kies je zelf welke accessoires je erop bevestigt, met welke snelheid en diepte je gepenetreerd wordt en of er ook gevibreerd mag worden tijdens het penetreren. Zo’n neukmachine is uiteraard perfect veilig en ook handig in gebruik. De KlicLok aansluitingen zorgen ervoor dat je dildo en/of masturbator veilig wordt vastgeklikt en dat je ook gemakkelijk van accessoire kunt wisselen. Zo kun je heel gevarieerd genieten. 

Jij hebt de controle… of niet?

Het fijne aan zo’n neukmachine is dat je ze zelf kunt instellen, maar ze ook kunt laten bedienen door iemand anders. Dat kan je partner zijn, maar ook iemand anders waar ook ter wereld. Dit gevoel van de controle uit handen geven kan je seksuele ervaring nog intenser maken.